raskere brunfarge

I og med at jeg tar litt solarium for tiden for å få bygd opp brunfargen min igjen, så tenkte jeg å blogge et par tips til raskere brunfarge:-) jeg elsker selv å lese sånne typer tips, så om du har noen å legge til lista, så legg igjen en kommentar!

  • Betakaroten og andre vitaminer. Om du tar litt overskudd med Betakaroten,(tabletter som fåes kjøpt på helsekost-forretninger) legger Betakarotenet seg i fettlaget under huden og hjelper på pigmentene i huden din, noe som gjør at du blir raskere brun. Jeg går selv på Betakaroten fra Sverige med 25mg i hver tabelett, og jeg merker at brunfargen sitter lengre og jeg får bedre farge enn jeg ellers har fått ved bruk av solarium.
  • Peeling. Om du peeler huden før du tar sol, fjerner du de døde hudcellene, og du vil få en jevnere brunfarge, samtidig som brunfargen på en måte setter seg fortere.
  • Fjern sminken! Man skal ikke sole seg med sminke. Du blir flekkete i ansiktet, og brunfargen vil bli blokkert av sminken du har i ansiktet, noe som vil gi deg et hvitere ansikt enn resten av kroppen.
  • Om sommeren er det lurt og sole seg ved vannet. Vannet reflekterer solstrålene, noe som vil gjøre deg raskere brun.
  • Smør deg med bodylotion og drikk nok vann. For og få en jevn og pen brunfarge, er det lurt og fukte kroppen fra innsiden og ut. Smør deg med en god bodylotion og drikk rikelig med vann, så er du sikra.
  • Evt: sololje. Om du har prøvd alt og enda ikke blir brun, så kan sololje hjelpe deg godt på vei. Men ikke overdriv! Å bruke sololje er som å steke huden, så bruk den med varsomhet.

 

Perfekt brunfarge!

6 kommentarer

MARAMA - A & M ♥

09.feb.2011 kl.22:17

brae tips :)

SoinyTherese

09.feb.2011 kl.22:36

Så fin blogg :D

Caroline

09.feb.2011 kl.23:15

bra tips! jeg begynner rundt april å sole meg i mange timer etter skolen, siden jeg har ikke penger til solarium og andre bruningsmilder funker ikke for meg.. men peelingen tror jeg at jeg skal prøve! :-D

sv: tusen takk for kommentar ! :-)
bra tips! :)

ODA KRISTIN

10.feb.2011 kl.21:25

sv: ja, men det er bare det at jeg vil ha lang! men jeg får ta en kort en dette året. funker helt fint! er det vi gjør på ballet våres;)

åh, gleder emg sånn til sommeren! å bli brun:D veldig godt tips, forresten!

kjerstielise ♛

11.feb.2011 kl.16:48

Takk :) Bra tips! Men sand reflekterer sola mye den og, så trenger ikke ligge helt ved vannet :) Blir aldri brun uansett, jeg da, hehe.

Skriv en ny kommentar

,

Kategorier

Arkiv

hits