Uncategorized

jentetur, igjen!

Woohoo, for noen uker siden fikk vi vite at vi fikk lov til å dra på cruise til Kiel med Silje igjen! Forrige tur var jo kjempebra, så kan si vi har høye forventninger for denne:-) Billig er det i Kiel også, kjøpte meg 2 par høyhæler, til under 200kr stykket. Kupp! På forrige tur klarte vi jo å forsove oss hver dag... våkna av at dama på høyttalerne sa "Nå er det 10-15 minutter til båten legger i havn". Værst var det jo den siste dagen da vi hverken hadde pakka eller noenting, og med 3 jenter i en liten lugar, var jo tingene våre spredd overalt. Under 2 uker igjen nå, jenter! Blir knall!

Noen bilder fra forrige gang:

Haha, flott speilbilde :-)

Kø inn til Kiel

Martine, Silje, meg og SandraMartine og megJa, jeg er morragretten...

Silje og Martine(+anonym)

Martyyy

Meg, Martine og Silje

I Kiiiiel

Meg og Martine

Martine, meg og SiljeMeg og Martine

Martine og meg

Er ikke tilfeldigvis noen av dere som skal til Kiel søndag 20. februar?:-)

top model 2011

Er det bare meg eller ble de fleste modellene styggere enn de var da de kom inn i salongen i sesongpremieren av Top Model Norge i dag....? Og ho jenta som ikke ville kutte av en del av håret sitt, og som stylistene ga etter og lot beholde håret? Det er derfor jeg liker Tyra, ho hadde gjort kort prosess og kasta ho rett ut. Missforstå meg rett, men Norges versjon av Top Model er jeg ikke noen stor fan av dessverre. Alle de andre landenes versjoner derimot... love.Skal du følge med på Top Model Norge denne sesongen?

skulanphotoshopSitter og leker litt med Photoshop. Jeg går på formgivingslinja, og der har vi fått Photoshop. Kan jo så godt som ingenting, så nå er det bare å søke opp videoer på Youtube og lære seg og bruke det da...

baby


Til jul fikk jeg iPhone 4, og jeg elsker den! Jeg har ikke tall på hvor mange mobiler jeg har hatt, er jo så utrolig flink til å ødelegge dem, men denne har jeg vært veldig flink med så langt. Ikke en eneste ripe! Elsker rosa, så jeg bestilte meg et rosa diamant deksel til den uka etter at jeg fikk den(hoho).

Hvordan mobil har du?

først undersøkelser, og så flere undersøkelser

I dag har jeg vært på sykehuset en tur for flere undersøkelser. Har endelig funnet ut tidspunkt for opperasjon, og heldigvis blir det et enkelt inngrep. Kommer inn på morran, får narkose, blir opperert, våkner, blir undersøkt, hviler og drar hjem så fort jeg får lov. Herlig! Hater sykehus, så og ligge der i flere dager er ikke et alternativ jeg hadde satt stor pris på. Har tatt så mange forskjellige undersøkelser nå, så det blir deilig og bli kvitt hele greia. Er enda blå etter kanyla jeg fikk satt inn i armen for en uke siden... Rart det der.

diggdigg


Nå sitter jeg her med en kopp kakao, vaffler og musikken på full styrke på macen. Skal slappe av så mye som overhodet mulig resten av dagen. Treninga har gått rett vest etter jula, men tenker at jeg tar den igjen nærmere sommeren, haha.

Hva har du gjort i dag?

,

Kategorier

Arkiv

hits