januar 2011

jåbb


Da dro jeg straks på jobb! Om noen lurer på hva det er jeg jobber som, så er jeg (pølse)stekare på Shell/7eleven. Snakkes!

lørdagskoos

Sitter og ser på slutten av "Livet med Helen", en komedie som går på TvNorge, og muncher diverse godteri. I morgen skal jeg på jobb, men heldigvis ikke før klokka 1600! På mandag er det tilbake til skolebenken... Kan ikke beskrive hvor deilig det skal bli med vinterferie nååå:-))


Deilig å i tillegg være ute fra sykehuset og ferdigopperert! Wooooop

brunt eller blondt?

Bilde fra nyttårsaften 2010/2011

Bilde fra våren 2010

Selvfølgelig 1 måned etter at jeg har fått håret så lyst som jeg vil ha det(øverste bildet), har jeg lyst på mørkebrunt hår. Den naturlige hårfargen min er brun, men vil isåfall ha det mørkere enn det. Det eneste er jo det at det da blir utrolig vanskelig å få det helt lyst igjen, hvis jeg vil det. Ellers kommer jeg jo til å slite mindre på håret, i og med at jeg slipper å bleke etterveksten hver måned... Luksusproblem.
Så, hva synes dere?
Brunt eller blondt hår?

playlist 280111

Ja, så var det den derre spillelista jeg hadde lyst til å kaste på dør.

Cheezy 2010 - Genial

Stay too long - Plan B ft Pendulum

Bass get smooth - The Mobb

Knockout 2011 - Nushess Music

Fuck it 2011 - Genial

No More (RedOne Remix) - Usher

Stuck in my head - Tone Damli ft Vinni

First born unicorn - DJ MTG ft Chris

Outrageous - Ketz

Love the way you lie - Cher Lloyd (x-factor) verdens søteste menneske, og en helt utroolig stemme!

 

musikktips anyone?

I dag har vi hatt åpen skole på skolen, så jeg har mildt sagt følt meg beglodd mesteparten av dagen. Masse 10ende klassinger som er overalt på skolen og ser på de forskjellige linjene på vgs. Etter skolen tok jeg bussen til Sarpsborg med Martine og møtte Marthe. Vi dro en tur innom McDonalds for å drøye tida til jeg skulle og bytte piercingen jeg tok i navelen før jul, shoppa litt osv, før jeg tok bussen tilbake til Fredrikstad. Jeg tok jo selvfølgelig en buss som tok seg en laaang rundtur før den kjørte tilbake til Fredrikstad, så jeg klarte å miste den neste bussen jeg skulle ta hjem.... typisk? Ja. Men! jeg fikk tatt sol og kjøpt høyttalere til pcen mens jeg venta på og bli henta i byen. Ordner seg for snille jenter:-)
Et par bilder fra da jeg og Martine var og tok sol på løøørdag.

Er forresten så lei av spillelista mi at jeg kunne kasta den ut av vinduet. Noen musikktips?

skulanphotoshopSitter og leker litt med Photoshop. Jeg går på formgivingslinja, og der har vi fått Photoshop. Kan jo så godt som ingenting, så nå er det bare å søke opp videoer på Youtube og lære seg og bruke det da...

favoritt parfymeHer er et fint og støvete bilde av yndlingsparfymen min fra Prada! Virkelig elsker den. Er er så vidt jeg klarer og slutte og lukte på den. Har masse forskjellige parfymer men denne er min absolutte favoritt. Den er veldig sterk da, så ett eller to spray holder lenge.

Hva er din yndlingsparfyme? Noen anbefalinger?

antrekk osv


Har også lært hvordan jeg tar bilde av skjermen på mobilen med mobilen... fett.

 

edit: sko Converse - bukse HM - singlett Gina - cardigan Match - hals Carlings - veske Lindex(?)

baby


Til jul fikk jeg iPhone 4, og jeg elsker den! Jeg har ikke tall på hvor mange mobiler jeg har hatt, er jo så utrolig flink til å ødelegge dem, men denne har jeg vært veldig flink med så langt. Ikke en eneste ripe! Elsker rosa, så jeg bestilte meg et rosa diamant deksel til den uka etter at jeg fikk den(hoho).

Hvordan mobil har du?

først undersøkelser, og så flere undersøkelser

I dag har jeg vært på sykehuset en tur for flere undersøkelser. Har endelig funnet ut tidspunkt for opperasjon, og heldigvis blir det et enkelt inngrep. Kommer inn på morran, får narkose, blir opperert, våkner, blir undersøkt, hviler og drar hjem så fort jeg får lov. Herlig! Hater sykehus, så og ligge der i flere dager er ikke et alternativ jeg hadde satt stor pris på. Har tatt så mange forskjellige undersøkelser nå, så det blir deilig og bli kvitt hele greia. Er enda blå etter kanyla jeg fikk satt inn i armen for en uke siden... Rart det der.

diggdigg


Nå sitter jeg her med en kopp kakao, vaffler og musikken på full styrke på macen. Skal slappe av så mye som overhodet mulig resten av dagen. Treninga har gått rett vest etter jula, men tenker at jeg tar den igjen nærmere sommeren, haha.

Hva har du gjort i dag?

betakaroten anbefaling

I et par måneders tid nå har jeg gått litt til og fra på en ny type betakaroten jeg kjøpte i Sverige. Jeg har før gått på betakaroten som man får kjøpt i Norge på vanlige kostholdsforretninger, men det er jo så utrolig lite mg i hver tabelett, så den ga jeg rett og slett opp etter rundt en og en halv måned. I november kjøpte jeg og en venninne oss betakaroten fra Sverige med 25mg i hver tabelett. Jeg er suuperfornøyd med Beta+ betakarotenet jeg kjøpte i Sverige, betalte rundt 120,- for en boks og det holder med 1 tabelett om dagen, i forhold til Solaray betakarotenet jeg kjøpte i Norge med 3mg per tabelett til rundt 200,-. Nå har ikke jeg vært så flink til å ta tabelettene hver eneste dag, eller til og ta mye sol, men jeg føler at de funker og brunfargen min holder mye lengre. Før ble jeg omtrent ikke brun, så da er det fint og finne noe som hjelper meg til å få brunfargen jeg vil ha. Jeg vil anbefale deg å kjøpe/bestille fra Sverige, fordi betakarotenet du får kjøpt i Norge omtrent ikke hjelper + at det er dyrt.


t.v: Solaray fra Norge. t.h: Beta + fra Sverige.
Favoritt!


Begynner og få litt skille nå, men dessverre blir jeg mest brun på magen...

Bruker du/har du brukt betakaroten? Funka det bra? Noen tips?

extensions

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg klippa håret en god del kortere, i tillegg til at jeg har kjøpt meg extensions. Jeg bestilte extensions fra luxushair.com. Først fikk jeg tilsendt feil farge, i tillegg til at leveringstiden var veldig lang. Jeg måtte da sende håret i retur, men da jeg først hadde sendt det i retur så fikk jeg riktig farge tilsendt på bare et par dager. Jeg bestilte 2 pakker, men føler enda at det er litt tynt når jeg har det rett. Når jeg krøller det derimot, holder det med 1 og en halv pakke:-) Nå er ikke jeg en av dem som bare klipser på extensionet hver dag, men jeg liker å bruke dem når jeg av og til får lyst på langt hår, til spesielle anledninger osv.

Jeg bruker den lyseste fargen, lyshvit #60, i 50cm lengde. Trodde håret kanskje skulle være helt hvitt og bli for lyst for håret mitt, men det er rett og slett lys blondt, så det passer bra inn.


 

Bruker du extensions?

hair


Siden sist har jeg bleika håret et hakk blondere, endelig fått tatt den to meter lange etterveksten og klippa det fra godt under puppene til et sted mellom skuldrene og puppene. Jeg trives egentlig veldig godt med kort hår. Det er så mye enklere å holde det sunt, rette det og ordne med det. I tillegg har jeg fått meg clip-on extensions, sånn at jeg har valget hvis jeg plutselig har lyst til å ha det langt en dag.


Sånn her så håret mitt ut i sommerferien. Her har jeg allerede stripa det et par ganger i tillegg til at det er solbleika. Den originale hårfargen min er brun da, ikke mørk- eller lysbrun, bare brun.

weekend

Hei igjen!

Sitter og ser på South Park.... ja, liker South Park. Kjeder meg endel i og med at jeg må ta det med ro for tida fordi jeg er inn og ut av legen med diverse influensa, infeksjoner, smerter osv. I går hadde jeg overnatting av Martinesnuppaa. Vi så på film, spiste Ben&Jerrys og hadde litt jentekveld med rosakomedier og sånt. Så i dag har jeg vært og tatt sol, og en tur innom byen med Martine, før jeg dro til Sverige med Martine, Silje, Steinar og en kååmpis av Steinar. Skulle egentlig på fest i kveld, men det ble ikke noe av alikevel... Fæn.ANDREA GAVIN ☆☆☆

ANDREA GAVIN ☆☆☆

101, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits