februar 2011

pictures from yesterdaybursdag

1 uke til vinterferie!!!!! Gleder meg:-D

I dag skal jeg i bursdag til Marianne. Ho er gulliiiig, 17 år og greier! Misunnelig. Men jeg må nesten hive meg rundt jeg, så vi snakkes:-)


Meg, Marianne og Alvilde for et og et halvt år siden. Tida flyyr!

raskere brunfarge

I og med at jeg tar litt solarium for tiden for å få bygd opp brunfargen min igjen, så tenkte jeg å blogge et par tips til raskere brunfarge:-) jeg elsker selv å lese sånne typer tips, så om du har noen å legge til lista, så legg igjen en kommentar!

  • Betakaroten og andre vitaminer. Om du tar litt overskudd med Betakaroten,(tabletter som fåes kjøpt på helsekost-forretninger) legger Betakarotenet seg i fettlaget under huden og hjelper på pigmentene i huden din, noe som gjør at du blir raskere brun. Jeg går selv på Betakaroten fra Sverige med 25mg i hver tabelett, og jeg merker at brunfargen sitter lengre og jeg får bedre farge enn jeg ellers har fått ved bruk av solarium.
  • Peeling. Om du peeler huden før du tar sol, fjerner du de døde hudcellene, og du vil få en jevnere brunfarge, samtidig som brunfargen på en måte setter seg fortere.
  • Fjern sminken! Man skal ikke sole seg med sminke. Du blir flekkete i ansiktet, og brunfargen vil bli blokkert av sminken du har i ansiktet, noe som vil gi deg et hvitere ansikt enn resten av kroppen.
  • Om sommeren er det lurt og sole seg ved vannet. Vannet reflekterer solstrålene, noe som vil gjøre deg raskere brun.
  • Smør deg med bodylotion og drikk nok vann. For og få en jevn og pen brunfarge, er det lurt og fukte kroppen fra innsiden og ut. Smør deg med en god bodylotion og drikk rikelig med vann, så er du sikra.
  • Evt: sololje. Om du har prøvd alt og enda ikke blir brun, så kan sololje hjelpe deg godt på vei. Men ikke overdriv! Å bruke sololje er som å steke huden, så bruk den med varsomhet.

 

Perfekt brunfarge!

nailpolishBruker du mye neglelakk?

jentetur, igjen!

Woohoo, for noen uker siden fikk vi vite at vi fikk lov til å dra på cruise til Kiel med Silje igjen! Forrige tur var jo kjempebra, så kan si vi har høye forventninger for denne:-) Billig er det i Kiel også, kjøpte meg 2 par høyhæler, til under 200kr stykket. Kupp! På forrige tur klarte vi jo å forsove oss hver dag... våkna av at dama på høyttalerne sa "Nå er det 10-15 minutter til båten legger i havn". Værst var det jo den siste dagen da vi hverken hadde pakka eller noenting, og med 3 jenter i en liten lugar, var jo tingene våre spredd overalt. Under 2 uker igjen nå, jenter! Blir knall!

Noen bilder fra forrige gang:

Haha, flott speilbilde :-)

Kø inn til Kiel

Martine, Silje, meg og SandraMartine og megJa, jeg er morragretten...

Silje og Martine(+anonym)

Martyyy

Meg, Martine og Silje

I Kiiiiel

Meg og Martine

Martine, meg og SiljeMeg og Martine

Martine og meg

Er ikke tilfeldigvis noen av dere som skal til Kiel søndag 20. februar?:-)

top model 2011

Er det bare meg eller ble de fleste modellene styggere enn de var da de kom inn i salongen i sesongpremieren av Top Model Norge i dag....? Og ho jenta som ikke ville kutte av en del av håret sitt, og som stylistene ga etter og lot beholde håret? Det er derfor jeg liker Tyra, ho hadde gjort kort prosess og kasta ho rett ut. Missforstå meg rett, men Norges versjon av Top Model er jeg ikke noen stor fan av dessverre. Alle de andre landenes versjoner derimot... love.Skal du følge med på Top Model Norge denne sesongen?

blue monday

I dag er jeg bare så utrolig sliten... Har muligens noe å gjøre med at jeg ikke sovna før halv 4 og måtte opp igjen klokka 6? Etter å ha slitt meg opp av senga og nesten gått rett på døra av søvnløshet, var det klart for en 8 timers skoledag til klokka 1545. Fikk heldigvis en digg fritime i dag som jeg tilbringte i solsteiken med Idagull. Etter skolen var det bort på kjøreskolen for å vente i en times tid på mørkekjøring. Og nå! nå er jeg endelig hjemme og klar for å slappe fullstendig av resten av kvelden:-) enda bedre blir det av at mamma er i full gang med å bake sjokoladefondant nede. Ho har jo fått helt bakedilla, baker nesten hver dag... og aller helst sjokoladefondant, haha!bezøk

stygg1 og justinbieber


zøt1 og fætkid

Heheh. I dag har jeg leid hundre filmer. Fikk besøk av Jens, også så vi på tidenes mest randome film: Disaster Movie. Seriøst... da filmen var ferdig kom gresshoppelyden. Den lyden som alltid kommer på filmer når det er helt stille vet dere? Ja, den ja. Ellers har vi spist kake og bare snakka og snakka. Utrolig lenge siden jeg har sett han her, så det var suuperkoslig å se han igjen ♥

småinnkjøp


Fake tattoveringer og hodebånd fra Bikbok, og billig øyenskyggepallett og concealer fra H&M.

Måtte ha noe alternativ øyenskygge i sminkepungen, går jo hardt utover Chanel-øyenskyggen min, så er fint og bare ha noe billig og greit til hverdagen. Gleder meg skikkelig til taxfree-en når vi skal til Kiel i vinterferien! Da skal jeg hamstre litt diverse til sminkepungen:-)

Noen sminkeanbefalinger til meg?

new favourite heels

Fra Nelly.com

Elsker de nye hælene mine! Kjøpte de på salg på Nelly.com. Har ikke fått brukt dem ennå, men om de skal være med til Kiel! De er sykt høye da, og med mine 174cm i tillegg til hælhøyden på 14cm blir jeg... 188cm høy? Lyktestolpe!
Har endel hæler til å være 16 år gammel igrunn, tror jeg har rundt.... 13 par? Shoeholic.

cheers for the freakin´ weekend

Rihanna - Cheers (drink to that)

Hva skal du i kveld?

bday@vero


Antrekk fra H&M, Vila og Pieces.

Startet helgen med litt under en halvtime i grillen, før jeg dro i bursdag til Veronica. Vi har sett på film, kosa oss og spist OREOKAKE. Elsker deg for den der, Vero! You made my daay.

new shoes
Finally

ANDREA GAVIN ☆☆☆

ANDREA GAVIN ☆☆☆

99, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits