Vanity

raskere brunfarge

I og med at jeg tar litt solarium for tiden for å få bygd opp brunfargen min igjen, så tenkte jeg å blogge et par tips til raskere brunfarge:-) jeg elsker selv å lese sånne typer tips, så om du har noen å legge til lista, så legg igjen en kommentar!

  • Betakaroten og andre vitaminer. Om du tar litt overskudd med Betakaroten,(tabletter som fåes kjøpt på helsekost-forretninger) legger Betakarotenet seg i fettlaget under huden og hjelper på pigmentene i huden din, noe som gjør at du blir raskere brun. Jeg går selv på Betakaroten fra Sverige med 25mg i hver tabelett, og jeg merker at brunfargen sitter lengre og jeg får bedre farge enn jeg ellers har fått ved bruk av solarium.
  • Peeling. Om du peeler huden før du tar sol, fjerner du de døde hudcellene, og du vil få en jevnere brunfarge, samtidig som brunfargen på en måte setter seg fortere.
  • Fjern sminken! Man skal ikke sole seg med sminke. Du blir flekkete i ansiktet, og brunfargen vil bli blokkert av sminken du har i ansiktet, noe som vil gi deg et hvitere ansikt enn resten av kroppen.
  • Om sommeren er det lurt og sole seg ved vannet. Vannet reflekterer solstrålene, noe som vil gjøre deg raskere brun.
  • Smør deg med bodylotion og drikk nok vann. For og få en jevn og pen brunfarge, er det lurt og fukte kroppen fra innsiden og ut. Smør deg med en god bodylotion og drikk rikelig med vann, så er du sikra.
  • Evt: sololje. Om du har prøvd alt og enda ikke blir brun, så kan sololje hjelpe deg godt på vei. Men ikke overdriv! Å bruke sololje er som å steke huden, så bruk den med varsomhet.

 

Perfekt brunfarge!

nailpolishBruker du mye neglelakk?

brunt eller blondt?

Bilde fra nyttårsaften 2010/2011

Bilde fra våren 2010

Selvfølgelig 1 måned etter at jeg har fått håret så lyst som jeg vil ha det(øverste bildet), har jeg lyst på mørkebrunt hår. Den naturlige hårfargen min er brun, men vil isåfall ha det mørkere enn det. Det eneste er jo det at det da blir utrolig vanskelig å få det helt lyst igjen, hvis jeg vil det. Ellers kommer jeg jo til å slite mindre på håret, i og med at jeg slipper å bleke etterveksten hver måned... Luksusproblem.
Så, hva synes dere?
Brunt eller blondt hår?

extensions

Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg klippa håret en god del kortere, i tillegg til at jeg har kjøpt meg extensions. Jeg bestilte extensions fra luxushair.com. Først fikk jeg tilsendt feil farge, i tillegg til at leveringstiden var veldig lang. Jeg måtte da sende håret i retur, men da jeg først hadde sendt det i retur så fikk jeg riktig farge tilsendt på bare et par dager. Jeg bestilte 2 pakker, men føler enda at det er litt tynt når jeg har det rett. Når jeg krøller det derimot, holder det med 1 og en halv pakke:-) Nå er ikke jeg en av dem som bare klipser på extensionet hver dag, men jeg liker å bruke dem når jeg av og til får lyst på langt hår, til spesielle anledninger osv.

Jeg bruker den lyseste fargen, lyshvit #60, i 50cm lengde. Trodde håret kanskje skulle være helt hvitt og bli for lyst for håret mitt, men det er rett og slett lys blondt, så det passer bra inn.


 

Bruker du extensions?

hair


Siden sist har jeg bleika håret et hakk blondere, endelig fått tatt den to meter lange etterveksten og klippa det fra godt under puppene til et sted mellom skuldrene og puppene. Jeg trives egentlig veldig godt med kort hår. Det er så mye enklere å holde det sunt, rette det og ordne med det. I tillegg har jeg fått meg clip-on extensions, sånn at jeg har valget hvis jeg plutselig har lyst til å ha det langt en dag.


Sånn her så håret mitt ut i sommerferien. Her har jeg allerede stripa det et par ganger i tillegg til at det er solbleika. Den originale hårfargen min er brun da, ikke mørk- eller lysbrun, bare brun.

,

Kategorier

Arkiv

hits