Weekend

pictures from yesterdaybursdag

1 uke til vinterferie!!!!! Gleder meg:-D

I dag skal jeg i bursdag til Marianne. Ho er gulliiiig, 17 år og greier! Misunnelig. Men jeg må nesten hive meg rundt jeg, så vi snakkes:-)


Meg, Marianne og Alvilde for et og et halvt år siden. Tida flyyr!

bezøk

stygg1 og justinbieber


zøt1 og fætkid

Heheh. I dag har jeg leid hundre filmer. Fikk besøk av Jens, også så vi på tidenes mest randome film: Disaster Movie. Seriøst... da filmen var ferdig kom gresshoppelyden. Den lyden som alltid kommer på filmer når det er helt stille vet dere? Ja, den ja. Ellers har vi spist kake og bare snakka og snakka. Utrolig lenge siden jeg har sett han her, så det var suuperkoslig å se han igjen ♥

cheers for the freakin´ weekend

Rihanna - Cheers (drink to that)

Hva skal du i kveld?

bday@vero


Antrekk fra H&M, Vila og Pieces.

Startet helgen med litt under en halvtime i grillen, før jeg dro i bursdag til Veronica. Vi har sett på film, kosa oss og spist OREOKAKE. Elsker deg for den der, Vero! You made my daay.

jåbb


Da dro jeg straks på jobb! Om noen lurer på hva det er jeg jobber som, så er jeg (pølse)stekare på Shell/7eleven. Snakkes!

lørdagskoos

Sitter og ser på slutten av "Livet med Helen", en komedie som går på TvNorge, og muncher diverse godteri. I morgen skal jeg på jobb, men heldigvis ikke før klokka 1600! På mandag er det tilbake til skolebenken... Kan ikke beskrive hvor deilig det skal bli med vinterferie nååå:-))


Deilig å i tillegg være ute fra sykehuset og ferdigopperert! Wooooop

weekend

Hei igjen!

Sitter og ser på South Park.... ja, liker South Park. Kjeder meg endel i og med at jeg må ta det med ro for tida fordi jeg er inn og ut av legen med diverse influensa, infeksjoner, smerter osv. I går hadde jeg overnatting av Martinesnuppaa. Vi så på film, spiste Ben&Jerrys og hadde litt jentekveld med rosakomedier og sånt. Så i dag har jeg vært og tatt sol, og en tur innom byen med Martine, før jeg dro til Sverige med Martine, Silje, Steinar og en kååmpis av Steinar. Skulle egentlig på fest i kveld, men det ble ikke noe av alikevel... Fæn.ANDREA GAVIN ☆☆☆

ANDREA GAVIN ☆☆☆

100, Fredrikstad

Kategorier

Arkiv

hits